Temat: |
Re: Re. Zbiorowy amok |
Autor: |
noradarling |
E-mail: |
cybergraffiti@chello.pl |
Data: |
środa, 4 czerwca 2003 21:48:59 |
Nie potrzebnie się Pan tak denerwuje...
W końcu nie rozmawiamy o polityce tylko o kwiatkach:-)
Jeżeli rozmowa na temat Pańskiego a od niedawna i mojego hobby jest dla Pana stresem to bardzo przepraszam za zamieszanie.
To iż pytam na forum o mój pierwszy storczyk nie wynika z tego iż mam z nim problem a jest to tylko chęć zasięgnięcia info. na temat rośliny. To chyba dobrze że zanim kupiłem "kwiatek" starałem się jak najwięcej o nim dowiedzieć.
Nie wiem czy zdaje Pan sobie z tego sprawę ale kupując roślinę w supermarkecie nie zawsze jest możliwość zapytania na temat rośliny lub zaczerpnięcia na jej temat jakichkolwiek informacji.
Na moje szczęście jest na forum kilka osób które do tematu zapytań niedoświadczonych hodowców podchodzą profesjonalnie i bez zbędnych emocji...
Co się zaś tyczy kondycji mojego storczyka -proszę zauważyć iż jest to roślina świeżo sprowadzona i ma ona prawo zachowywać się różnie.
Jeżeli tak trudno jest Panu zrozumieć obawy osób początkujących to proszę cofnąć się myślami i przypomnieć sobie swoje wcześniejsze doświadczenia.
To powinno pomóc.
W dalszym ciągu jestem pewien słuszności swojej wypowiedzi dotyczącej warunków hodowli epifitów w warunkach sztucznych.
To nie buraki pastewne czy grzyb na ścianie...
Jeżeli mi Pan nie wierzy proszę poczytać "prośby o pomoc" umieszczone na forum przez innych internautów.
Mam nadzieję że nie popsułem Panu humoru.
Pozdrawiam
noradarling |
|
|
|