Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Prezentacje

Odpowiedz  Pokaż cały wątek
Temat: Re: Ascocenda Princess Mikasa Blue
Autor: Ewa Jóźwiak
E-mail: Ewka@hejstorczyki.pl
Data: wtorek, 14 lutego 2006 21:07:50
Witam ,

Pani Tamaro, jest mi niezwykle miło z odwiedzin Pani na mojej stronie, dziekuję. Tak to bywa, że coś czasami się opatrzy. Tak było z pierwszą wersją mojej strony. Teraz wiem i umiem więcej dlatego postanowiłam zmienić. Strona w miarę moich możliwości czasowych będzie uzupełniana, stare informacje też wrócą. Może będzie to już szybciej bo część strony jest już dynamiczna a nie statyczne wszystko jak było do tej pory. Tu wielki ukłan w kierunku syna, ulitował się nad matką i napisał kawałek programu.

Co do vandowatych to odkryciem roku 2005 jest, że one rosną i kwitną bez moczenia w wiadrze. Duża wilgotność na balkonie jak i podwieszenie vand nad zbiornikiem z wodą spowodowała wielkie chęci do kwitnienia. Cały rok tylko oprysk po korzeniach i sztuczne oświetlenie bo przecież zima tego roku nas nie rozpieszcza. A już są pędy kwiatowe. Postaram się pokazać.

Pani Tamaro bardzo lubię oglądać zdjęcia Pani autorstwa jak i podglądać sposoby tworzenia klimatu na zdjęciu, przez różne oświetlanie rośliny fotografowanej. Pewnie Jerzy jak obiecał uaktualni galerię i można ich będzie zobaczyć więcej. Czekamy już wszyscy bardzo dłuuuuuuuuuuugo, niebawem minie rok .

Pozdrawiam
ewka

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl