Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  IV Ogólnopolski Zlot Storczykomaniaków
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Agata Rapacz
E-mail: agata.rapacz@gmx.at
Data: sobota, 20 sierpnia 2011 20:20:39
Piekne zdjecia pieknych kwiatow.Dziekuje za mozliwosc obejrzenia tych wszystkich cudownosci.Moze kiedys uda mi sie zobaczyc je w naturze.

Autor: Piotr Markiewicz
E-mail:  
Data: sobota, 20 sierpnia 2011 21:02:02
no super fotki Marzena - dzięki za nie, choć wiem że to skrawek tego co tam można zoabczyć! może w następnym roku znów mi się uda, tym razem nie dało rady...

Autor: marzena
E-mail: m-sowka@tlen.pl
Data: sobota, 20 sierpnia 2011 23:11:11
Dzięki Piotrku daleko im jeszcze do moich oczekiwań.. no ale mam cały rok na naukę. Oj skrawek maleńki.. marzy mi się listopad w Łańcucie... Danusia wspominała, że najwięcej kwitnień o tej porze.. Kto wie, moze się uda choć podejrzewam, że zlikwidują połączenie bezpośrednie zaraz po wakacjach i z 15 godzin może zrobić się 18. Pożyjemy zobaczymy. Jakby nie patrzeć, za rok choćby się waliło i palilo. Mam nadzieję do zobaczenia.
Urlop wziąć trzeba Agatko a warto.. i dla storczyków i dla "maniaków"

pozdrawiam ciepło
m.

Autor: sbb28
E-mail:  
Data: niedziela, 21 sierpnia 2011 20:35:38
Powtórzę to co w wątku Ciekawe miejsca
cytuję
IV już Zjazd Storczykomaniaków - Wspomnień naszych spotkań czar do dziś nieodmienny jest
Ja jak zwykle "zakręcona" spotkaniem znajomych i nowych storczykomaniaków oraz osób, które w świecie storczykowym od podstaw prawie "zęby zjadły "
- o fotkach nie myślałam
Danusiu dziękuję za zapis wykładu T.Kusibaba z zeszłego roku (przyznam się, że jeszcze nie odtworzyłam - za przyjemności niestety w pracy mojej trzeba "czasem" CZASEM odpłacić - jak to w SEZONIE
Dziękuję Wszystkim za możliwość spotkania i najlepszego pozyskania wiedzy przez własne doświadczenia uprawy Jak to dopisał na "metrze piwa" Kazimierz.O " Do SIEGO ROKU"
p.s
zdjęcia - fotorelacje Wasze to cudy nad cudami
dziękuję Wszystkim Zapaleńcom
pozdrawiam
Małgorzata

Autor: Agata Rapacz
E-mail: agata.rapacz@gmx.at
Data: niedziela, 21 sierpnia 2011 21:22:40
Marzenko, na pewno warto.Mysle, ze w przyszlym roku nie odpuszcze .No chyba, zeby sie walilo i palilo ... .
Rowniez cieplutko pozdrawiam Agata.

Autor: Regina
E-mail:  
Data: poniedziałek, 22 sierpnia 2011 18:07:04
Bardzo dziękuję wszystkim pozytywnie zakręconym na punkcie storczyków za piękne fotorelacje z Łańcuta.
Krasnalowi dziękuję za wspaniałą organizację całego zlotu i za cudowną atmosferę.
Danusi dziękuję za wszystko.
Panu Tadeuszowi Kusibab za ciekawą prelekcję i za porady, których mi udzielił
Dziękuję - czekam przyszłego roku - może też się uda wyskoczyć do Łańcuta
Pozdrawiam storczykowo,kolorowo.

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl