Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  czy to dobra pora??
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: hc
E-mail:  
Data: środa, 11 kwietnia 2012 05:31:59
Jezeli Pani Maniak chodzi o poprawna polszczyzne, to nie mowi sie " na jednym z forow..." - to jest prawidlowo FORUM.

Autor: xxyy
E-mail:  
Data: środa, 11 kwietnia 2012 19:57:45
Ech, strach się bać. Niedługo nikt nie będzie mógł wypowiedzieć się na forum bez narażania się na złośliwe uwagi. Czy nie można po prostu nie zwracać uwagi na post który, zdaniem komentujących, jest bez sensu? Można przecież po prost pozostawić taki post bez odpowiedzi

Autor: Sirra
E-mail:  
Data: sobota, 12 kwietnia 2014 22:12:29

Kupuję lub dostaję pięknego kwiata -> kilka miesięcy się trzyma -> w międzyczasie usychają trochę korzenie powietrzne ale jest ok -> w ciągu 5 dni traci kwiaty -> potem kolejno od spodu żółkną liście i odpadają -> podlewam jak wyschnie -> wszystko korzenie koncza tak samo tj zostają puste z "nerwem".
Tym razem naczytałam się ze odrosną w kerazycie lub w podłożu do orchidei wiec obcięłąm wszystko i wsadziłam dzis do nowego podłoża. cdn

E-mail:  
Data: sobota, 12 kwietnia 2014 22:16:26
ta strona głupieje, mowi mi ze chce zmiescic reklame i nie puszcza mojego tekstu !!!!!!!!

E-mail:  
Data: sobota, 12 kwietnia 2014 22:17:55
Poucinalam nerwy i wlozylam go do podłoza. poczekam 10 dni z podlewaniem. macie jakis pomysł? co jeszzce moge zrobic?
Już nie wiem ani gdzie je ustawiać ani jak chować. Mam wschodni pokój ale ewidentnie go nie lubią. Trzymajcie kciuki.

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl