Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Masdevallie p.Grazyny
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Wanda
E-mail: wabert@tin.it
Data: czwartek, 9 listopada 2006 17:41:09
Pani Grazyno,
pochwalilam siè na wloskim forum Pani masdevalliami podajàc linki w Prezentacjach . Sàdzàc po liczniku moj post otworzyly dziesiàtki osob, ktòre w ostatnich godzinach najprawdopodobniej podziwiajà Pani storczyki rowniez na forum orchidarium. Niektòrzy z nich przekazali mi wyrazy zachwytu , ktos napisal, ze zdjècia ladniejsze niz w monografii Mary Gerritsen. Pytajà mnie ròwniez w jakich warunkach je Pani uprawia. Wiem, ze jest to dracularium schladzane lodem, ale moze na forum zamieszczone zostalo gdzies zdjècie? Pozdrowienia
Wanda

Autor: Grażyna Siemińska
E-mail: g.sieminska@chello.pl
Data: czwartek, 9 listopada 2006 18:15:00

Witam,

Pani Wando, za dużo tych pochwał

Jak to jest urządzone w akwariach na kuchennym parapecie przedstawiłam na spotkaniu w Warszawie w czerwcu tego roku. Na stronie www.orchidalia.pl w sekcji RELACJE (http://www.orchidalia.pl/index2.html) są też zdjęcia z "zimnej szklarni" czyli kuchni, robione właśnie w czerwcu...

Pozdrawiam,
Grażyna

Data: czwartek, 9 listopada 2006 21:37:20
Pani Grazyno,dzièkujè za stronà . Przeglàdam wlasnie Pani kolekjce, ktòra zapiera dech i ... rozpiera mà dumè narodowà. Ale link dam Wlochom dopiero jurto , dzisiaj strona tylko dla mnie
Wanda

Autor: Monika Kazimierczak
E-mail: szprottka@hotmail.com
Data: czwartek, 9 listopada 2006 21:55:15
moze pani podac link do tego forum?

pozdrawiam,
monika

Data: piątek, 10 listopada 2006 10:00:39
Pani Moniko,
bardzo chètnie zamiszczè link, ale jeszcze nie dzisiaj, bo trzymam pod zelaznà kontrolà ilosc kliknièc na forum, a co za tym idzie ilosc wytrzeszczy wloskich oczu na polskà kolekcjè . Co prawda ta kolekcja nie jest moja, ale zainteresowanie dla polskich hodowcòw zawsze sprawia mi wielkà przyjemnosc.
Wanda

Data: poniedziałek, 13 listopada 2006 21:31:51
Witam,
na zyczenie p.Moniki podajè link

www.orchidando.net/forums/viewtopic.php?t=1561&start=15

Wàtek jest zatytulowany Dendrobium sulcatum, bo az tak odbieglismy od tematu. Wpisòw nie jest wiele, za to kliknièc mnòstwo, z 215 po podaniu linkòw z tym forum licznik podskoczyl do 387
Serdeczne pozdrowienia
Wanda

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl