Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Drugie urodziny Orchidarium...
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy.dziedzic@orchidarium.pl
Data: środa, 4 sierpnia 2004 15:05:54
No tak - w lipcu minęły już dwa lata istnienia witryny!! Od poprzednich urodzin witryna urosła, zmieniła kolory i przybyło jej całe mnóstwo informacji, działów, fotografii i wiadomości. Jeśli podobny postęp nastąpi przez kolejny rok, będę bardzo zadowolony.

Urodziny miały jeden minus - musiałem uiścić opłatę za serwer, co wyniosło już dwa razy więcej, niż w pierwszym roku...    (Proszę natychmiat zaprzestać zamieszczania tych dużych fotografii.... )

Urodziny świętowaliśmy samotnie (ja i komputer) przy kieliszku białego wina.... ponieważ komputer nie chciał, sam musiałem zdmuchnąć dwie świeczki

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję,
Jerzy

Autor: Grażyna Siemińska
E-mail: Grazyna.Sieminska@poczta.neostrada.pl
Data: środa, 4 sierpnia 2004 15:58:06
No jak ten czas leci.......

Gratuluję!!!

Grażyna

Autor: Witold Hanak
E-mail: wit6xra@cad.pl
Data: środa, 4 sierpnia 2004 22:32:15

EEeeee.... jak to komputer nie chciał dmuchać....
A to trzeba mu było świeczki do wentylatorka przystawić...

Oby kolejny rok był lepszy niż poprzedni a jednocześnie gorszy od nadchodzącego po nim

Pozdrawiam
W.

Autor: Jarek Sułek
E-mail: motylik@poczta.onet.pl
Data: czwartek, 5 sierpnia 2004 08:21:51
Serdeczne podziękowania Panie Jerzy za wspaniałą stronę storczykową (duży trud włożony w powstawanie jej) , oczywiście słowa podziękowań należą się innym Osobom pracującym na rzecz strony (m.in. Pani Grażynie Siemińskiej).
Orchidarium.pl daje możliwość wymiany doświadczeń , super szybkiej informacji o wystawach storczykowych , można "nacieszyć " oczy fotkami w galerii.
Wartość strony jest dodatkowo zwiększona w związku z ubogim rynkiem wydawniczym w Polsce dotyczącym storczyków - pozdrowienia - Jarek Sułek.

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl