Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Spotkanie we Wrocławiu
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Krzysztof
E-mail:  
Data: czwartek, 19 listopada 2009 18:06:54
Proszę o informacje czy w listopadzie jest spotkanie storczykowe we Wrocławiu?Czy na stronie ptms będzie też zestawienie dat na rok 2010 oddziału wrocławskiego?Pozdrawiam Krzysztof

Autor: Marta Uścieńska
E-mail: martusc@o2.pl
Data: piątek, 20 listopada 2009 19:19:43
A który to z Krzysztofów pyta i czemu tak incognito? Zawsze możemy się spotkać w podgrupie. Marta

Autor: Katarzyna Zdeb
E-mail:  
Data: niedziela, 22 listopada 2009 16:45:28
Witam!
Zdaje się, że jakiś chochlik internetowy unicestwił datę w harmonogramie na stronie PTMS - spotkanie jest w najbliższy piątek, 27-go, tradycyjnie o godz. 18 i tradycyjnie w Herbarium przy ul. Mieszka I. Ustalimy m.in. właśnie harmonogram spotkań w 2010 roku.

Pozdrawiam
Kasia

Data: niedziela, 22 listopada 2009 17:59:45
Mam od oddania w BARDZO dobre ręce BLC ,,Waiki Gold Uno,,. Zdrowa, bez szkodników, pachnie symbolicznie i kiedy chce, kolor kwiatów zmienia się w czasie (landrynkowy) . Potrzebuje mniej światła od innych katlejastych. Drugi rząd na zachodnim oknie to miejsce odpowiednie. Teraz kończy kwitnienie więc jeszcze coś widać. Będę sprawdzać jej dalszy los! ! ! Mam ją 3 lata ale muszę zdobyć trochę miejsca . Marta

Autor: iwka
E-mail: iwonastorczyk@op.pl
Data: niedziela, 22 listopada 2009 18:13:47
Ja bym była chetna,ale niestety na spotkaniu nie bede.

Autor: Mariola
E-mail:  
Data: piątek, 11 grudnia 2009 17:57:20
Czy są może organizowane jakieś spotkania storczykowe? Chętnie bym sie przeszła...

E-mail:  
Data: piątek, 11 grudnia 2009 18:00:02
Chodzi mi o miasto Wrocław

Autor: Katarzyna Zdeb
E-mail:  
Data: sobota, 12 grudnia 2009 16:12:03
Witam,

następne spotkanie jest w najbliższy piątek, 18-go. Godzina i miejsce bez zmian Zapraszam serdecznie

Pozdrawiam
Kasia

E-mail:  
Data: czwartek, 17 grudnia 2009 14:13:22
To się wybiore Jedzie tam jakis tramwaj?

Data: piątek, 18 grudnia 2009 09:11:17
Wrocław jest rozkopany , poza tym komunikacja zmienną jest . Napewno jeżdzi autobus pośpieszny A np. można wsiąść koło Trzonoliniowca nieopodal Dworca Głównego a wysiąść należy przy Ogrodzie Botanicznym ( przystanek na żądanie).Marta

E-mail:  
Data: sobota, 19 grudnia 2009 14:21:10
No i nie dotarlam a bardzo zaluje. Mroz trzaszkajacy wiec wolalam zostzc w domu a tym bardziej ze juz mnie cos bierze Kiedy bedzie nastepne spotkanie to sobie wklepie w kalendarzyk zebym nie zapomniala. I co mniej wiecej robicie na tych spotkaniach?

E-mail:  
Data: sobota, 26 grudnia 2009 22:28:34
Moze ktos chodzący na spotkania odpowowie?

Data: sobota, 26 grudnia 2009 23:15:07
Jeśli nie ma ogłoszenia na stronie http://www.storczykiptms.pl to od dawna wiadomo że spotykamy się o 18-tej w ostatni piątek miesiąca. Czasem są odstępstwa na wakacje i Swięta. No ale teraz, to już musi Pani przyjść napewno. Wiadomo jak dojechać, gdzie i kiedy. Obowiązuje strój swobodny . Czekamy. Marta

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl