Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Prezentacje

Temat:  Phalaenopsis Mini Mark
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Kamila Irie
E-mail:  
Data: środa, 17 maja 2006 21:01:22
Witam,

ja tak czytam i czytam te wasze posty i coraz bardziej mi mina rzednie... Chyba ide zrobic jeszcze pare (set) zdjec, bo to moze pierwsza i ostatnia szansa

Pozdrawiam, no i domyslacie sie czego Wam zycze

Kamila

Autor: Anna Kamińska
E-mail: ankamin1@wp.pl
Data: środa, 17 maja 2006 21:14:02

U mnie MIni Mark mieszka już parę lat /Grażyna, pamiętasz ? - razem je kupowałyśmy na wystawie w Agorze/. W pierwszym roku po zakupie nie zakwitł, ale teraz kwitnie na dwóch pędach każdego roku i ma się dobrze
MOże rzeczywiście nie każde warunki mu odpowiadają Ale trzeba próbować, bo to niezwykle wdzięczna roślinka
Ania

Autor: Basia
E-mail: duszka16@op.pl
Data: środa, 17 maja 2006 21:51:01
Kilka dni temu nabyłam mini marka i po przeczytaniu postów sama już nie wiem, czy jestem szczęsliwa. Biegnę zobaczyć, czy nie pada na pysk. Moja roślinka jest młoda, więc chętnie bym poprosiła o jakieś cenne rady i wskazwki. Basia

Autor: Małgorzata L.
E-mail: golem19@o2.pl
Data: czwartek, 18 maja 2006 09:06:27
Przepraszam, że się "wpycham" ale nawiązując do powyższych wypowiedzi - może któraś z osób odsprzeda egz. mimi mark-a? Nasz nadmorski klimat dobrze robi niektórym uparciuchom i zakwitają, ale też niektóre "stuprocentowe" pewniaki ani myślą u mnie kwitnąć. Może ktoś znudziwszy się czekaniem na kwitnienie odstąpi taki okaz?

Autor: Anna
E-mail: annateresa@poczta.onet.pl
Data: czwartek, 18 maja 2006 11:35:08
Witam,
tak czytam i czego się dowiaduję - jaki podły charakter? Co za wredzizna? Straszenie kompostownikiem?
Miłe Panie do roślin trzeba się wdzięczyć i je czarować! A przecież to kobiece cechy No i jeszcze godzinami rozmawiać.....
Mój moze nie szaleje z ilością kwiatów, ale rośnie bezproblemowo - kończy kwitnienie i "pcha" nowy liść. Czyli przynajmniej rozmowa skutkuje!
A we wrześniu będzie mu głodno, chłodno i sucho, czyli katorga - zobaczymy jak zakwitnie .
Pozdrawiam, życząc poprawy stosunków z Mini Markami.
Anna

Autor: anonim
E-mail:  
Data: sobota, 9 września 2006 16:28:01
mam pytani do Pani Kamili Irie, jak sie trzyma jej phalaenopsis?

Autor: Kamila Irie
E-mail:  
Data: sobota, 9 września 2006 17:32:18
Witam!

A dziekuje, wysmienicie! Co prawda biedaczyna odpoczywa sobie po tak dorodnym kwitnieniu i jak narazie zadnych pedow nie widac, ale ku mojej uciesze przybywaja nowe liscie i korzenie.

Pozdrawiam

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl