Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Prezentacje

Temat:  Epidendrum Miva Jungle Cordoba
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Kamila Irie
E-mail:  
Data: wtorek, 20 czerwca 2006 21:11:54
Hej,

Chcialam zaprezentowac moj nowy zakup. Otoz przyszedl dzisiaj poczta i ku mojemu zdziwieniu jest w stanie kwitnienia. Naprawde powalilo mnie z nog, gdy otworzylam paczke! Wystepuje rowniez pod nazwa Epid. Cashens Chocolate.

E-mail:  
Data: wtorek, 20 czerwca 2006 21:33:26
Oczywiscie mialo byc Epid. Cashen´s Chocolate Rose ( cordigera x Orchid jungle ). Dodam jeszcze, ze pachnie silnie miodem i wanilia . Ku mojej radosci, bo uwielbiam "zapachowe" okazy.

Juz starczy, pozdrawiam, Kamila

E-mail:  
Data: piątek, 8 września 2006 15:59:27

E-mail:  
Data: piątek, 8 września 2006 15:59:27

E-mail:  
Data: sobota, 9 września 2006 08:34:48
Przepraszam, ale jakis "wesolek" podpisal sie moim imieniem i podciagnal post do gory . Takie "akcje" to nie moj styl....

Autor: Piotr M
E-mail: pierre2@interia.pl
Data: sobota, 9 września 2006 11:41:31
No to fajnie bo jakoś wcześniej chyba minąłem ten post. Bardzo ładne kwiatki i chyba dosyć spore, a skad taki kwitnacy sie trafil?

E-mail:  
Data: sobota, 9 września 2006 15:52:57
Hej!

Jedna pani jezdzi do Francji do Vacherot http://www.orchidees-vacherot.com/ i osobiscie wybiera rosliny, ktore sie u niej zamowilo. Czesto wybiera te z pakami lub kwitnace i przywozi z powrotem, pakuje w paczki i rozsyla po Skandynawii. Zalatwia rowniez rosliny spoza katalogu. Wystarczy podac liste chciejstw. Moze i do Polski tez by wyslala, gdyby sie jej zapytac. Rosliny sa warte zachodu, bo jakosciowo rewelacyjne. Oto jej strona http://www.akessonorkideer.nu/

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl