Autor: |
Gonia |
E-mail: |
geisler2@tlen.pl |
Data: |
poniedziałek, 12 grudnia 2005 23:37:38 |
Witam ponownie
Niby miałam tu już nie zaglądać ale..
Jak sądzę ,Ci z grupowiczów którzy nie znają odpowiedzi lub z jakiś tam przyczyn nie chcą odpowiedzieć na moje pytanie już tu nie zaglądają. Zostali tylko ci niedowartościowani , wiec pozwolę sobie na trochę wypowiedzi „poza tematem”.
Wysłałam post na tą grupę bo nie znam się na wszystkich storczykach ( choć prawdopodobnie uprawiam je dłużej niż niektórzy z grupowiczów i mimo wszystko wiem że Miltonia i Miltoniopsis to to samo).
Gdzie miałam się zgłosić chcąc uzyskać takie informacje? Oczywiście, mogłam szukać po Internecie, bibliotekach, kwiaciarniach,.. ale wychodzę z założenia, że po to są fora dyskusyjne aby oszczędzać czas i przekazywać wiedzę od tych którzy ją mają do tych którzy jej potrzebują. Myślałam, że w takim gronie najwyżej nie uzyskam żadnej informacji niż że narażę się na kpinę.
Dałam wam dzieciaczki zapewne sporo satysfakcji i powodów do dowartościowania, ale powinniście wiedzieć ze jeśli wasze życie jest marne to takie pozostanie mimo tego ile poklasku uzyskacie wśród swoich pobratymców i ile kpiny przelejecie na mnie.
Oczywiście zajrzę tu jeszcze zobaczyć co wymyśliliście na mój temat – nie dostarczyliście mi wiedzy z zakresu botaniki za to sporo z zakresu psycho- i socjologii
Pozdrawiam
|
|
|