Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Wystawa w WARSZAWIE
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Marcin Kaczmarski
E-mail:  
Data: poniedziałek, 11 lutego 2008 00:22:09
Serdecznie zapraszamy na Wystawę Storczyków "ORCHIDEA 2008", która odbędzie się w Warszawie w dniach 22-24 lutego (piątek, sobota, niedziela) 2008 roku w godz. 10.00-18.00 w Bibliotece Uniwersytetu Warszawskiego, przy ul. Dobrej 68/70 w sali wystawowej (parter).

Mapa dojazdu:
http://www.buw.uw.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=284&Itemid=153

Organizatorami wystawy są firmy Orchid Sklepik i Salon Orchidei. Wystawie towarzyszyć będzie kiermasz storczyków i akcesoriów do ich uprawy, w którym wezmą udział w/w firmy oraz firma Orchidmania z Poznania. Współorganizatorami są Ogród Botaniczny Uniwersytetu Warszawskiego, łódzka Palmiarnia i Polskie Towarzystwo Miłośników Storczyków.
Wstęp na wystawę płatny: bilet normalny 6,00 zł. bilet ulgowy 3,00 zł.

Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników storczyków!

Autor: Anka
E-mail:  
Data: środa, 13 lutego 2008 14:00:15
To jest ta wystawa co miała być w maju? A jak nie to majowej nie bedzie?

Autor: Dariusz Chojnacki
E-mail:  
Data: czwartek, 14 lutego 2008 20:21:06
Załączam plakat:

Pozdrawiam,
D. Chojnacki

Autor: Ewa Jóźwiak
E-mail: Ewka@hejstorczyki.pl
Data: czwartek, 14 lutego 2008 21:14:59
Witam,
tekst na plakacie z błędem .

Brak odpowiedzi na zadane pytanie pani Anki.
Te wiadomości podawane przez Panów są mocno wyważone i czasami różne.

Pozdrawiam
ewka

Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail:  
Data: piątek, 15 lutego 2008 17:27:06
Ja bym raczej powiedział, że te pytania były do towarzystwa warszawskiego, a nie do Darka... Wszyscy jesteśmy ciekawi planów wystawowych WTMO

Moja (niezależna) odpowiedź byłaby taka, że te wystawy nie są powiązane (a szkoda) i że Orchidalia odbędą się jak zwykle.

Chętnie zamieszczę informacje o Orchidaliach w Kalendarium, więc kiedykolwiek coś będzie konkretnie wiadomo, proszę o wiadomość.

Pozdrawiam,
Jerzy

Autor: Ewa Jóźwiak
E-mail: Ewka@hejstorczyki.pl
Data: piątek, 15 lutego 2008 19:40:26
Witaj Jerzy,

„Ja bym raczej powiedział, że te pytania były do towarzystwa warszawskiego, a nie do Darka... Wszyscy jesteśmy ciekawi planów wystawowych WTMO.”

Ja też jestem ciekawa, dawno już nie jestem w zarządzie WTMO więc nie odpowiem na to pytanie, nawet nie powinnam. Natomiast tak się składa że nazwy wystaw jak i towarzystw są tak bliskie, prawie jednoznaczne, że nie dziwię się o pytania typu – czy to ta sama wystawa, czy będzie jeszcze inna? Ja znam Ciebie, pana Darka, pana Marcina ale ludzie z Polski nie muszą tego wiedzieć i uważam Twoją odpowiedź za wystarczającą. Takiej odpowiedzi powinni udzielić organizatorzy tej najbliższej wystawy, było by miło.

„Moja (niezależna) odpowiedź byłaby taka, że te wystawy nie są powiązane (a szkoda) i że Orchidalia odbędą się jak zwykle.”

Z pytania rozsyłanego przez zarząd WTMO (przeczytałam dokładnie) w sprawie zdania członków o uczestnictwo w tej wystawie, dla mnie wynikało, że raczej zostaliśmy postawieni pod ścianą jeżeli chodzi o czas na przygotowanie do tej wystawy. Takie moje zdanie. Co zarząd postanowił, dowiem się na zebraniu, organizatorzy tej wystawy pewnie już wiedzą.

„Chętnie zamieszczę informacje o Orchidaliach w Kalendarium, więc kiedykolwiek coś będzie konkretnie wiadomo, proszę o wiadomość.”

Pewnie po zebraniu lutowym coś już będzie wiadomo, wiadomości rozchodzą się błyskawicznie w dobie netu.

Pozdrawiam
ewka

Powrót do grupy

© Copyright 2024 Orchidarium.pl