Autor: |
Ewa Jóźwiak |
E-mail: |
Ewka@hejstorczyki.pl |
Data: |
piątek, 15 lutego 2008 19:40:26 |
Witaj Jerzy,
„Ja bym raczej powiedział, że te pytania były do towarzystwa warszawskiego, a nie do Darka... Wszyscy jesteśmy ciekawi planów wystawowych WTMO.”
Ja też jestem ciekawa, dawno już nie jestem w zarządzie WTMO więc nie odpowiem na to pytanie, nawet nie powinnam. Natomiast tak się składa że nazwy wystaw jak i towarzystw są tak bliskie, prawie jednoznaczne, że nie dziwię się o pytania typu – czy to ta sama wystawa, czy będzie jeszcze inna? Ja znam Ciebie, pana Darka, pana Marcina ale ludzie z Polski nie muszą tego wiedzieć i uważam Twoją odpowiedź za wystarczającą. Takiej odpowiedzi powinni udzielić organizatorzy tej najbliższej wystawy, było by miło.
„Moja (niezależna) odpowiedź byłaby taka, że te wystawy nie są powiązane (a szkoda) i że Orchidalia odbędą się jak zwykle.”
Z pytania rozsyłanego przez zarząd WTMO (przeczytałam dokładnie) w sprawie zdania członków o uczestnictwo w tej wystawie, dla mnie wynikało, że raczej zostaliśmy postawieni pod ścianą jeżeli chodzi o czas na przygotowanie do tej wystawy. Takie moje zdanie. Co zarząd postanowił, dowiem się na zebraniu, organizatorzy tej wystawy pewnie już wiedzą.
„Chętnie zamieszczę informacje o Orchidaliach w Kalendarium, więc kiedykolwiek coś będzie konkretnie wiadomo, proszę o wiadomość.”
Pewnie po zebraniu lutowym coś już będzie wiadomo, wiadomości rozchodzą się błyskawicznie w dobie netu.
Pozdrawiam
ewka
|
|
|