Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Sugestie, uwagi i informacje o forum

Temat:  Do administratora
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Agnieszka i Marek
E-mail: m.siwik@wp.pl
Data: poniedziałek, 7 listopada 2011 12:39:15
Bardzo proszę o zmodyfikowanie forum tak, aby wiadomości na nim mogły zamieszczać tylko i wyłącznie osoby ZAREJESTROWANE, znane administratorowi z imienia i nazwiska po to aby różne tam orzeszki czy bez znaczenia kto nie mogły się na nas wyzłośliwiać.

Autor: Piotr Kazimierz Dobrzyński
E-mail: obuwik1@wp.pl
Data: poniedziałek, 7 listopada 2011 21:18:28
Jestem jak najbardziej ZA !!!!

Autor: Stefan
E-mail:  
Data: środa, 23 listopada 2011 13:08:53
popieram

Autor: Małgosia
E-mail: m.wegner@op.pl
Data: środa, 23 listopada 2011 13:28:00
Mnie się wydaję, że nie warto zniżać się do tak niskiego poziomu. Czasy inwigilacji już chyba minęły? Przecież to forum jest ogromnym kompendium wiedzy dla wszystkich. Dla stałych bywalców i dla tych co tylko przelotem wpadają coś sprawdzić. I zazwyczaj nie ma tu pitolenia farmazonów o niczym tylko same merytoryczne wiadomości. Czemu mamy się wstydzić własnych wypowiedzi i wprowadzać jakieś chore ograniczenia dla innych? Jak ktoś będzie chciał się pośmiać to nawet jak będzie zarejestrowany to pośmieje się czy naubliża pod innym nickname na innym forum, gdzie pewnie też będzie zarejestrowany. Rejestracja naprawdę nie wpływa na jakość wypowiedzi i nie podnosi morale. Miejmy klasę i olewajmy głupotę a głupkami się nie przejmujmy - nic ich tak nie wkurzy jak właśnie kompletna ignorancja

Autor: Eliza
E-mail:  
Data: sobota, 17 grudnia 2011 18:51:45
Marek Siwik, weź coś na wstrzymanie. Czytałam Twoje posty i to Ty siejesz i wprowadzasz ferment na forum. Czepiasz się wszystkiego. Nie jesteś tutaj właścicielem i forum nie jest Twoje prywatne. Każdy ma prawo pisać, a Ty nie musisz wszystkich postów czytać. Co do złosliwości, to chyba miałeś siebie na myśli. Poczytaj swoje posty. Zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał. Więcej tolerancji kolego.

Autor: Piotr
E-mail: gestol@onet.pl
Data: piątek, 23 grudnia 2011 17:51:19
Nie ma się co przejmować "malućkimi".
Nie pamięta wół jak cielęciem był.
Wyluzuj człowieku.PIS-bis.
piotr

Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy@orchidarium.pl
Data: wtorek, 27 grudnia 2011 13:59:33
Niestety, żeby wprowadzić logowanie, musiałbym całkowicie przerobić kod forum lub zrobić nowe. Jak zaczynałem z forum, nie było jeszcze ogólnie dostępnych szablonów forum jakie są teraz, a przerobienie istniejącego kodu byłoby baaaardzo kłopotliwe i czasochłonne.

Raczej prosiłbym o wzajemną tolerancję i powstrzymywanie się od ostrzejszych wypowiedzi. Często też warto przeczytać jeszcze raz wiadomość, którą na pierwszy rzut oka uważamy za obraźliwą. Czasem sami dopisujemy sobie negatywne konteksty, których tam wcale nie ma. Wiem to z własnego doświadczenia

Pozdrawiam,
Jerzy

Autor: caillou
E-mail:  
Data: sobota, 12 września 2015 14:37:04
Witam,czy jest możliwość usunięcia lub ukrycia mojego adresu e mail, który wpisałam bezmyślnie łudząc się,że nie będzie on ogólnie widoczny,a jest potrzebny jedynie do uwiarygodnienia nowej osoby na tym forum?

Powrót do grupy

© Copyright 2024 Orchidarium.pl