Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Hyde Park

Temat:  Podziękowania
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Danka Łubian
E-mail: quercusbull@gmail.com
Data: sobota, 11 lipca 2009 17:54:43
Nie wiem czy był już taki temat, ale bardzo bardzo serdecznie chciałabym podziękowć Pani Grażynie Siemińskiej za wszystkie karty uprawy i tłumaczenia, za bezinteresowną pomoc storczykomaniakom i cierpliwość.
Ze swojej strony - Dziękuję raz jeszcze !

Autor: Wiktor
E-mail: kousa@wp.pl
Data: sobota, 11 lipca 2009 18:41:44
Ja rowniez przylaczam sie do podziekowan.Podziwiam wklad Pani Grazyny w rozwoj naszego forum,oraz jej sukcesy w uprawie przeroznych mniej,lub bardziej znanych storczykow.Ciekawi mnie czy jest Pani zwiazana zawodowo z uprawa roslin?Pozdrawiam ze Szczecina Wiktor.

Autor: Beata Zdrzalik
E-mail: b.zdrzalik@op.pl
Data: sobota, 11 lipca 2009 20:08:50
Przyłączam się do podziękowań Arkusze upraw są niezwykle pomocne, bez nich wiele swoich roślin wysłałabym do innego wymiaru Pięknie dziękuję... najpiękniej jak potrafię... za wszystko

Autor: Czarek
E-mail: avecezar17@op.pl
Data: sobota, 11 lipca 2009 21:12:51
Ja tez bardzo dziekuje, te arkusze przegladam nawet tak po prostu, bo sa bardzo ciekawe.

Autor: Grażyna Siemińska
E-mail: g.sieminska@chello.pl
Data: poniedziałek, 13 lipca 2009 17:08:10

Witam,

Tak naprawdę nie wiem co powiedzieć, chyba tylko to, że bardzo się cieszę, że moja praca przydaje się komuś. Robię to bo lubię

Zawodowo nie jestem związana z uprawą roślin, jestem (raczej byłam) chemikiem, choć obecnie, na emeryturze, jestem opiekunem ogrooooooooooooooomnej kolekcji storczykowej znajomego.

Pozdrawiam,
Grażyna

Autor: Jarek Sułek
E-mail: motylik@poczta.onet.pl
Data: wtorek, 14 lipca 2009 14:49:10
"Czapki z głów" przed pracowitością Grażynki! -pozdr. Jarek z Kielc.

Autor: Kazimierz Oboza
E-mail: kazimierz.oboza@aqua.com.pl
Data: środa, 15 lipca 2009 12:31:33
Również ja się dołączam do tych Wszystkich podziękowań.
Zaprawdę nie wiem czy i jak można wyrazić wdzięczność tak znamienitej osobie, która z taką radością,życzliwością, bezinteresownością i serdecznością odnosi się do nawet najbardziej błachej sprawy każdego z nas, kreuje i propaguje poznawanie świata orchidei. A w tym wszystkim olbrzymia wiedza, kompetencja i zaangażowanie w rozwiązanie, każdej nawet najbardziej banalnej sprawy z którą się do niej zwracamy.
Oj wyrosła nam Grażynka ponad poziom, wyrosła!

Autor: Krasnal
E-mail: kkrasnal@op.pl
Data: sobota, 18 lipca 2009 14:02:04
Również podziwiam Grażynkę i serdecznie jej dziękuje za zaangażowanie i determinację jaką potrafi zaszczepić wśród wszystkich strczykomaniaków. Jej wiedza jest niedościgniona i potrafi ją przekazać wszystkim zainteresowanym. Bardzo Ci dziękuje Grażynko, że jeszcze mnie nie zastrzeliłaś za moje czasem zwariowane pomysły.

Nie będę tu pisał wiele,
spotykamy się w niedziele.
Wtedy sobie pogadamy
i Ci hołdy poskładamy.
Wypijemy dobrą kawę,
którą stawiasz nam na ławę.
Pogadamy o roślinkach
no i także o dziewczynkach.
Później trochę o storczykach
no i również o chłopczykach.
A jak zjemy po ciasteczku
to pójdziemy do domeczku.

GRAŻYNKO JESTEŚ WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl