Autor: |
Ruda |
E-mail: |
peyoted@interia.pl |
Data: |
poniedziałek, 9 stycznia 2006 20:19:38 |
Ewa, czy Ty czytałaś moje wyjaśnienie odnosnie tej książki?
Ja tam chyba napisałam, że gdyby nie moja praca po nocach- ona w ogóle by się nie ukazała! Miała prawie półroczny poślizg i to, że wygląda tak jak wygląda to zasługa moja i Redaktor prowadzącej, która niemiłosiernie się napracowała, aby tę pozycje uratować. Może ktoś zapytać: "Po co?"
Zrobiłyśmy to chyba po to, aby ludzie miali z czego korzystać, nie tracąc zbyt wiele czasu. Nie wszyscy mają internet, umieją z niego korzystać itp. Chodziło o ro, aby ich zachęcić do uprawy storczyków, także tych, którzy bardzo chcieli, ale czują się niezbyt pewnie, bo nia mają się na czym oprzeć. I wydaje mi się, że mimo, iż znajdą się w niej niedociągnięcia- za przyczyną tej książki nie zmarnuje sie roślin, wręcz przeciwnie!
Ja też chciałabym, żeby była lepsza ale moja aktywność od 7 rano do 4 w nocy przez tyle czasu, gdy ratowałyśmy tę pozycję była ponad moje siły i więcej się nie dało. To fizycznie mnie przerosło i nieźle to odchorowałam. I mimo tej krytyki i błędów, jakie są w niej nadal- jestem z niej dumna! I będę polecała, bo sama z niej korzystam. I będę robiła to tak długo, dopóki nie znajdzie się na rynku lepsza pozycja- może napisana przez kogoś z Was?
|
|
|